Acasă la eLiteraturaCe sunt cartea electronică?Cum îţi poţi publica eCartea în cadrul proiectului eLiteraturaLista autorilor publicaţi de eLiteraturaLista cărţilor electronice publicate de eLiteraturaDespre noi - ASB şi ePublishersContactează responsabilii proiectului eLiteratura
Linkuri utile

De ce am iniţiat proiectul eLiteratura?

Am iniţiat acest proiect în beneficiul cititorului, care va găsi mult mai uşor cărţile de literatură scrise de contemporani.

Proiectul acţionează de asemenea în beneficiul scriitorului, care, având cărţile nu numai în beciurile librăriilor şi ale depozitelor de carte, ci şi la vedere, pe Internet, ştie că acestea se pot oferi publicului său în orice clipă din zi şi din noapte, parcurgând orice distanţă pe glob.

În condiţiile crizei de timp pe care o trăim, pentru cei mai mulţi dintre noi este mult mai simplu să descărcăm o carte pe calculator decât să mergem la librărie pentru a o obţine..

De asemenea, dorim ca literatura română contemporană să intre în bibliotecile publice în format digital, pentru a fi la dispoziţia publicului şi pe această cale.

Iniţiatorii suntem Horia Gârbea, din partea ASB şi Vasile Poenaru, din partea ePublishers & Editura CORESI. Blogurile noastre: http://horiagarbea.blogspot.com/ şi http://www.coresi.net/fiiAutor/.

Amândoi slujim literratura română, Horia Gârbea mai mult ca scriitor, iar Vasile Poenaru mai mult ca editor. De aceea, vă aşteptăm să veniţi alături de noi.

Deveniţi autorul nostru în cadrul proiectului eLiteratura! Apăsaţi aici.